unsur Society

Kami hiji nonoman zakat nirlaba dumasar di Sheffield, delivering ngembangkeun, aksi sosial jeung program perusahaan pikeun jalma ngora déwasa rawan. Urang Tujuan ka empower muda sangkan parobahan positif komunitas maranéhanana, ngangkat aspirasi maranéhanana sarta jadi panutan pikeun peers maranéhanana.

Jalma ngora

Anjeun yuswa 15 - 17 sarta pilari kanggo meunangkeun mangpaat panggedena kaluar usum panas anjeun?

Gabung NCS pikeun pangalaman hébat! Nepungan batur anyar, sangkan babaturan lila hirup-na mangtaun kaahlian anyar pikeun CV Anjeun.

Panggihan leuwih seueur NCS
Ngalenyepan pangalaman bangsa séjén

Kolot jeung wali

Dupi anjeun gaduh putra atanapi putri, atanapi anjeun miara hiji jalma ngora?

Panggihan kumaha program 2019 NCS bisa masihan eta panas sarta skillset aranjeunna moal poho.

FAQ urang ngeunaan pangalaman dina
Éta waragad kirang ti Anjeun bisa pikir

Sakola na Guru

Anjeun batur anu gawéna kalayan jalma ngora?

Panggihan kumaha program NCS bisa ngawanohkeun ka pangalaman anyar, ngamekarkeun kaahlian anyar jeung nyieun anyar, babaturan lila hirup-.

Inpo ngeunaan urang
vacancies permanén na musiman

Simkuring gaduh aqidah inti 3

Kalayan rojongan na diri kapercayaan, jalma ngora bisa ngahontal unbelievable

Salaku zakat nonoman urang terang yen dibere parabot katuhu, spasi na rojongan, anu unbelievable nyaeta achievable.

Sababaraha conto jalma ngora achieving nu unbelievable kalawan Unsur Society ngawengku: prototyping tas gym, dagang on warung pasar, ngarancang jeung ngajalankeun bengkel, battling bullying jeung rasisme, tackling aksés ditumpurkeun jeung kitu, jadi leuwih. Naon bakal nyerang anjeun éta accolades ieu henteu ngan ku tradisional 'achievers tinggi' tapi ku saréréa.

Nyadiakeun muda jeung daya nyata nyandak Peta positif di masarakat maranéhna

Urang terus launching proyék anyar pikeun ngaronjatkeun sagala aspek masarakat. jalma ngora dina manah sadaya kamajuan anyar urang salaku zakat nonoman.

Sababaraha proyék kami anu dirancang ku jalma ngora Sheffield na Selatan Yorkshire. Malah leuwih proyék kami boga muda progressing ti pamilon kana kalungguhan dibayar. Sadaya proyék kami boga muda aub dina unggal panggung - tina konsép jeung desain, mun pangiriman sarta evaluasi.

Promosi muda jadi panutan positif pikeun maranéhanana sabudeureun éta

Recognizing nu panutan peer nu aset kuat dina ngamekarkeun muda sejenna nyaeta dasar keur loba sahiji metodeu urang.

Salaku sapertos urang nyadiakeun rohangan jeung kasempetan pikeun nyumbang kana zakat dina kalungguhan dimana aranjeunna tiasa panutan positif. Ieu ngawengku keur anggota Déwan Pemuda kami anu wangun strategi organisasi jeung arah proyék urang. Ieu salah sahiji loba cara urang anu netepkeun standar prakték pangalusna sakumaha amal nonoman.

TAROS KAMI

Lamun bagikeun visi urang jeung ambisi euweuh watesna sangkan dampak anu positif kana dunya, mangga meunang di kabaran. Ngabejaan urang ngeunaan pamanggih anjeun sarta pangalaman anjeun, naha anjeun hoyong Anjeun gawekeun kami on hal nu nuju ngalakonan, atawa pikeun kami dina hal urang nuju ngalakonan.

rinci

Nelepon kami - 0114 2999 210
Surélék urang - hello@elementsociety.co.uk

unsur Society