Amazon Smile: Kumaha mun nyetél jeung nyumbang pikeun Unsur dina aya ongkos ka anjeun!

Amazon Smile: Kumaha mun nyetél jeung nyumbang pikeun Unsur dina aya ongkos ka anjeun!

Kumaha nyetél Amazon Smile smile.amazon.co.uk

AmazonSmile nyaéta layanan pamasaran affiliate Amazon urang nu ngamungkinkeun para nasabah ngahasilkeun tutulung keur sedekah unggal waktos aranjeunna balanja dina Amazon (lamun maké Amazon Smile).

sumbangan ieu mungkin sigana leutik tapi aranjeunna nambahkeun up. Ngan £ 25 ngamungkinkeun Unsur mun nawarkeun bursary ka salah sahiji program kami pikeun jalma ngora nalangsara kanyeri.

Unggal warung konsumén waktos di smile.amazon.co.uk Amazon baris nyumbang perséntase tina jual beuli net keur jutaan produk layak. Aya biaya tambihan atanapi muatan ka customer atawa amal!

Inget pikeun milih Unsur Society sateuacan dimimitian balanja!

1. Tuturkeun tumbu ieu pikeun manggihan Unsur Society di AmazonSmile https://smile.amazon.co.uk/gp/chpf/homepage/ref=smi_se_scyc_srch_stsr?q=element+society

2. Klik Pilih

3. Kabéh rengse!

Pikeun manggihan nu leuwih seueur tentang cara séjén pikeun ngarojong karya Unsur Society klik di dieu.

kategori:

Uncategorized

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.

unsur Society