Peta kolaborasi ngalawan péso Kajahatan OPEN diondang

Peta kolaborasi ngalawan péso Kajahatan OPEN diondang

Buka Letter

Hiji hurup kabuka pikeun pamingpin lokal, politisi, pagawe nonoman, professional, universitas, layanan umum, jalma ngora, umum na saha who wants hiji tungtung nepi kajahatan péso kana jalan urang.

Dear kolega,

Dulur sadar yen kajahatan péso masalah utama nasional sarta lokal, utamana mangaruhan jalma ngora.

Urang sadayana kedah kolaborasi nuju hiji tujuan eradicating kajahatan péso ti kotana urang. Ieu penting pisan yén urang téh sadayana disambungkeun, ku hareup ngahiji, kalayan seratan Blok na interventions lawanna.

Tim kami di Unsur geus gawé bareng mitra kaasup Pulisi Yorkshire Kidul jeung Sheffield Hallam University keur ngalaksanakeun hiji panalungtikan awal kana pamadegan jalma ngora dina kapamilikan péso jeung kajahatan.

Angkatan munggaran data penyisihan jeung babak stats nu siap tur Kuring geus kaasup ieu di ahir blog ieu. Jumlahna aya 132 muda yuswa 16-17 geus surveyed. survey nyertakeun sakabéh wewengkon Sheffield. Kami ngembangna ukuran sampelna ieu ngaliwatan sababaraha bulan ka hareup.

Aya jalma kurang 30 muda (yuswa 16 mun 18) anu rék jadi aub dina kampanye péso pencegahan kajahatan. Ieu jalma ngora geus piloted eusi video jeung gagasan kampanye. Urang ogé bakal boga peso workshop kajahatan bébas sadia pikeun sakola jeung pendidik lianna di Sheffield.

Aya loba paguneman sejenna ngeunaan kajahatan péso lumangsung di kota Bandung. Simkuring hoyong nyangking paguneman ieu babarengan nyieun aksi wae sakumaha éféktif jadi mungkin dina ngurangan dampak saharita kajahatan péso sarta pikeun ngeset hiji rencana positif pikeun mangsa nu bakal datang.

batur sapagawean kuring Will Earp (will.e@elementsociety.co.uk / 0114 2999 210) ieu pos nepi collaborations kami kalawan mitra ayeuna.

Mangga meunang di kabaran lamun hoyong ilubiung dina paguneman grup, atanapi datang ka nyarita ka sorangan tur Will.

Ngarasa Luncat teruskeun blogto saha ieu nu yakin kedah bagian tina paguneman.

Sing salamet,

Christopher Hill (FRSA)
Présidén Diréktur
(+ 44) 0114 2999 210

Awal * Survey papanggihan (n = 132)Ti urang ngora surveyed:

90% tina jalma anu geus dibawa péso gaduh peers nu ogé mawa knives

43% nu mawa péso hirup di boh S6 atanapi S7

52% nu dibawa péso éta Bodas Britania

73% yakin urang mawa knives pikeun palindungan, perasaan unsafe

16% yakin urang mawa knives pikeun kusabab aktivitas nu patali geng

15% yakin urang mawa knives for hubunganna jeung reputasi sosial (ditempo salaku 'keren' ku peers.)

57% pamilon ngomong yén kajahatan péso lumangsung alatan aktivitas pakait sareng geng, atawa rivalries / konflik antara grup

67% tina jalma anu dilaporkeun mawa péso, diwaler yen jalma mawa knives pikeun panangtayungan, sarta 63% diwaler yen kajahatan péso lumangsung alatan aktivitas geng patali
(Inferring yén nonoman ngarasa kawas aranjeunna kudu mawa péso di wewengkon nu patali geng ngajaga diri)

* Ieu mangrupa sapotong lumangsung panalungtikan sarta statistik ieu téh dihasilkeun tina sampel mimiti 132 jalma ngora, ti Sheffield, yuswa 16-17, dikumpulkeun bulan Juli jeung Agustus 2018.

kategori:

advokasi

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.

unsur Society