sumberdaya bébas datang pas: Aksi Planning Poker Sosial

sumberdaya bébas datang pas: Aksi Planning Poker Sosial

Planning Poker Aksi sosial

Saatos 5 taun sarta leuwih 140 proyék Peta sosial dina sabuk urang, tim nu boga pamahaman padet naon ngajadikeun hiji pagawean proyek Peta sosial ... na naon eureun eta maot di lagu na.

The killer pangbadagna of Peta sosial ngimpi mangrupa tahap perencanaan underdeveloped.

Éta pisan sababna naha Unsur geus mutuskeun rék dipegatkeun Planning Poker Unsur urang salaku sumberdaya diundeur gratis.

Arurang tweaking designover nu minggu hareup na ngaleupaskeun PDF pikeun anjeun undeur. Asup nepi ka newsletter ka jadi dibéjakeun nalika Planning Poker dileupaskeun.



kategori:

Uncategorized

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.

unsur Society