Gabung Tim Unsur

Ulah anjeun bogoh gawé bareng jalma ngora jeung ningali éta ngahontal unbelievable? Lajeng dilarapkeun ka gabung tim kami!

Di gawe di Unsur Society nu ngabantu urang ngora ngahontal unbelievable, anjeun bakal empower muda pikeun ngarobah komunitas maranéhanana, ngangkat aspirasi sorangan sarta jadi panutan pikeun peers maranéhanana.

Unsur Society nyaeta amal kadaptar (jumlah: 1157932), hiji pausahaan didaptarkeun dugi ku garansi (jumlah: 08576383) sarta panyadia learning kadaptar (UKPRN: 10047367).

Unsur Society anu komitmen keur safeguarding barudak jeung jalma ngora.

Unsur Society mangrupa dunungan Prak Sarua.

SEASONAL / SESSIONAL TEAM

Anjeun hiji jalma jalma anu Éta gairah ngeunaan nyieun bédana a?

The-ngarobah hirup pangalaman NCS moal bakal tiasa tanpa gawé teuas tina staf pangiriman inspirational urang.

Anjeun tiasa janten bagian tina gerakan nonoman luar biasa ieu. staf musiman urang nu di manah NCS, sarta kami geus reueus tina rébuan jalma anu memotivasi, mingpin jeung mere ilham muda on lalampahan NCS maranéhanana. Kasuksésan NCS moal bakal tiasa tanpa markisa na kumawula of musiman tim staf NCS urang.

Mun anjeun resep salah sahiji kalungguhan ieu mangga ngundeur dokumén handap sarta e-kintun hiji formulir aplikasi pikeun Tim NCS kami di - ncs@elementsociety.co.uk

CLICK HERE FOR > Job Description – Element Society NCS Team Leader

CLICK HERE FOR > Job Description – Element Society NCS Assistant Team Leader

Bentuk Aplikasi Proyék

ALL posisi buleud taun

Simkuring hoyong Anjeun gawekeun individu anu gairah ngeunaan ngarojong muda pikeun ngahontal unbelievable.

Business Development Manager – 3 days per week – 12-month initial contract

An operational role in developing Element Society’s commercial activities, market trading activities, develop business relationships, identify growth opportunities, and develop customer relationships.

CLICK HERE FOR > Job Description and Person Specification Business Development Manager

CLICK HERE FOR > Element Society Application Form

NCS Recruitment and Engagement Officer – Full-Time position

An opportunity has arisen for a dynamic and goal-orientated individual to join Element Society to support the delivery of our NCS programme to fifteen seventeen-year-olds in the Sheffield area. In this position, you will go out to engage with young people and parents to ensure their participation in NCS. It requires passionate and enthusiastic people motivated by providing opportunities for young people and reaching ambitious targets.

CLICK HERE FOR > Job Description and Person Specification NCS Recruitment and Engagement Officer 2019

CLICK HERE FOR > Element Society Application Form

unsur Society
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!