KIDULTHOOD: naon bener urusan TO muda

KIDULTHOOD: naon bener urusan TO muda

Teuing maligned ku média Britania, éta waktuna dispel mitos ngeunaan 'teens feral' pikeun manggihan naon sih perkara ka aranjeunna sarta naon maranéhna ngalakukeun sakumaha hasilna. Gabung panel sahiji lulusan Taun 12 tina program pemberdayaan nonoman nasional Inggris urang, National Warga Service (NCS) dina paguneman. Ngadangu pikiran maranéhanana ngeunaan jejer ranging sakuliah identitas, masarakat, impian jeung aspirasi, media, influencers, kabébasan jeung pemberontakan.

Unsur volunteer Cheyenne geus diondang pikeun ngarojong NCST di Summit Pemuda Marketing on Kemis, March 22, 2018. Cheyenne diulas salaku salah sahiji studi kasus di Laporan Pemuda NCS dibuka dina Konférénsi Désémber. Cheyenne bakal diuk dina panel sareng Grads NCS lianna sababaraha na Manajer Pascasarjana James Canvin dina minggu hareup urang acara di London.

kategori:

advokasi

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.

unsur Society