Geus asup Up?

Hatur nuhun Signing nepi kalawan kami!

Simkuring bungah anjeun geus dipilih pikeun datangna on NCS kalawan kami Summer ieu, sarta kami ditéang maju ka ningali anjeun.

Lamun geus geus asup nepi ka urang, anjeun kudu bisa manggihan sagala informasi anu penting nu peryogi dina kaca ieu, upami teu bisa salawasna masihan kami cingcin dina 0114 2999 210.

dokumén penting

Wilujeng sumping Pack

Gelombang 1:
Fase 1 - 1st bulan Juli nepi ka 5th Juli
Fase 2 - 8th bulan Juli nepi ka 12th Juli
Fase 3a - 15th bulan Juli nepi ka 19thJuly
Fase 3b - 22nd bulan Juli nepi ka 26th Juli

Gelombang 2:
Fase 1 - 15th bulan Juli nepi ka 19th Juli
Fase 2 - 22nd bulan Juli nepi ka 26th Juli
Fase 3a - 29th bulan Juli nepi ka 2nd Agustus
Fase 3b - 5th Agustus nepi 9th Agustus

Gelombang 3:
Fase 1 - 29th bulan Juli nepi ka 2nd Agustus
Fase 2 - 5th Agustus nepi 9th Agustus
Fase 3a - 12th Agustus nepi 16th Agustus
Fase 3b - 19th Agustus nepi 23rd Agustus

Gelombang 4:
Fase 1 - 5th Agustus nepi 9th Agustus
Fase 2 - 12th Agustus nepi 16th Agustus
Fase 3a - 19th Agustus nepi 23rd Agustus
Fase 3b - 26th Agustus nepi 30th Agustus

unsur Society