Geus asup Up?

Hatur nuhun Signing nepi kalawan kami!

Simkuring bungah anjeun geus dipilih pikeun datangna on NCS kalawan kami Summer ieu, sarta kami ditéang maju ka ningali anjeun.

Lamun geus geus asup nepi ka urang, anjeun kudu bisa manggihan sagala informasi anu penting nu peryogi dina kaca ieu, upami teu bisa salawasna masihan kami cingcin dina 0114 299 9210.

dokumén penting

Welcome Pek - gelombang Teu dipilih
Wilujeng sumping Pek - Wave 1 | Info Pek - Wave 1
Wilujeng sumping Pek - Wave 2 | Info Pek - Wave 2
Wilujeng sumping Pek - Wave 3 | Info Pek - Wave 3

Gelombang 1:
Fase 1 - 2nd bulan Juli nepi ka 6th Juli
Fase 2 - 9th bulan Juli nepi ka 13th Juli
Fase 3a - 16th bulan Juli nepi ka 20th Juli
Fase 3b - 23rd bulan Juli nepi ka 27th Juli

Gelombang 2:
Fase 1 - 9th bulan Juli nepi ka 13th Juli
Fase 2 - 6th bulan Juli nepi ka 20th Juli
Fase 3a - 23rd bulan Juli nepi ka 27th Juli
Fase 3b - 30th bulan Juli nepi ka 3rd Agustus

Gelombang 3:
Fase 1 - 6th Agustus nepi 10th Agustus
Fase 2 - 13th Agustus nepi 17th Agustus
Fase 3a - 20th Agustus nepi 24th Agustus
Fase 3b - 27th Agustus nepi 31st Agustus

unsur Society