FAQs

muda

Dimana kuring bisa manggihan daptar packing?
Dimana program abdi bakal lumangsung?
Dupi abdi tiasa lebet nepi ka NCS kalawan babaturan kuring?
Aya ponsel diwenangkeun dina NCS?
Naha jalma ngora kedah nyangking kantong keur sare?
Naon hidangan anu disadiakeun?


Dimana kuring bisa manggihan daptar packing?

Daptar packing ieu kaasup dina NCS Summer / Autumn Guide nu urang kirimkeun ka jalma ngora jeung kolotna / wali sareng tempat dikonfirmasi *. Urang ngirim ieu kaluar ngadeukeutan sabulan méméh mimiti program.
Upami anjeun teu acan nampi Anjeun NCS Summer / Autumn Guide acan, anjeun tiasa klik link di handap pikeun ningali hiji versi online nu ngawengku daptar packing.

NCS Summer 2017 Guide
Anjeun diwenangkeun pikeun mawa hiji koper jeung hiji kantong dinten sareng anjeun. Sagala tas tambahan kudu ditinggalkeun balik, jadi punten cicing dina wates bagasi. Mangga cobian ulah maké koper badag alatan spasi bagasi kawates.

jalma ngora kudu mawa sagala barang dilarang kayaning alkohol, sagala obat haram, barang haram, penknives atanapi pakarang onto NCS. Simkuring ménta muda hormat aturan ieu sakumaha bakal aya konsekuensi lamun maranéhna téh kapanggih aya diilikan tina salah sahiji item ieu.

Perhatikeun yén kami moal bisa nanggungkeun ka kantor asuransi kaduh pribadi. Ku sabab kitu, urang nyarankeun yén anjeun teu mawa barang mahal perlu atawa barang berharga.

Dimana program abdi bakal lumangsung?

Unggal Program NCS lumangsung dina Inggris.
Dina taun saméméhna, jalma ngora geus ngumbara ka lokasi kayaning Skotlandia, Cumbria, Kent jeung Wales pikeun Phase 1 program.

Bulan 2 na 3 biasana lokasina nearer ka aréa lokal baé ngora urang, sering dina iinditan jarak ti imah atawa sakola maranéhanana, tapi ieu henteu robah sarta muda bisa jadi salajengna ti imah.

Urang bakal dikirim kaluar timetables kalayan informasi salajengna ngeunaan lokasi pasti kurang sabulan méméh tanggal mimiti unggal program sakaligus sadaya tempat anu dikonfirmasi.

Pamilon baris perlu ngarambat ka titik pasamoan nu biasana dina atawa deukeut ka aréa lokal maranéhanana. Urang lajeng bakal ngatur perjalanan nyandak jalma ngora pikeun sagala tempat nu salajengna jauh. jalma ngora tur kolot atawa wali disebut jawab pangatur perjalanan maranéhanana ka titik pasamoan sarta ti titik balik dina kali ditémbongkeun dina jadwal maranéhna.

Dupi abdi tiasa lebet nepi ka NCS kalawan babaturan kuring?

jalma ngora bisa asup nepi ka babaturan, jeung lamun aranjeunna panawaran pikeun tanggal sarua di wewengkon nu sarua tur pilih skill Phase 2 sami, maranéhna boga kasempetan alus keur dina program sarua. Sakali aranjeunna geus duanana ditandatanganan up, jelema ngora tiasa ngahubungan kami nanyakeun janten dina program sarua atawa babagi hiji kamar. Urang bakal peryogi kauninga ngaran unggal sobat jeung urang lajeng bakal ngalakukeun pangalusna kami nyandak ieu kana tinimbangan. Sanajan urang teu bisa ngajamin ieu, Signing nepi mimiti baris ngaronjatkeun Chances maranéhanana!
NCS mangrupakeun cara hébat papanggih jalma anyar jeung nyieun babaturan anyar! Pariksa video kami di dieu.

Loba pamuda manggihan yén sanajan maranéhna geus disimpen dina tempat tim béda atawa gelombang ti para sahabat, program lends sorangan pikeun nohonan jalma anyar ngaliwatan kagiatan wangunan tim na nu mentor senior maranéhna mangrupakeun jalma gede lean on basa aranjeunna keur aya unsure. Urang ukur ngidinan sababaraha jalma ngora ti sagala hiji sakola di tiap program, sarta ku kituna program nu bakal kahiji waktos loba jalma ngora minuhan salah sejen. Sakuliah program, sarta utamana di awal, bakal aya loba kaulinan tim na icebreakers pikeun mastikeun yén dulur meunang nyaho jalma ngora lianna di tim maranéhanana.

Sajaba ti éta, loba urang ngora nyebutkeun yén salah sahiji bagian pangalusna tina program NCS ieu pasamoan jadi loba jalma anyar jeung nyieun babaturan anyar. Klik di dieu pikeun ningali sababaraha pangalaman pamilon urang saméméhna '. Urang henteu bisa méré informasi ngeunaan mana tim muda bakal ditempatkeun di, salaku tim pikeun tiap program anu ngan disadiakeun sababaraha poé saméméh tanggal program mimiti. jalma ngora bakal manggihan naon tim aranjeunna dina dina dinten mimiti program.

Perhatikeun yén akomodasi on NCS mangrupa single génder sarta sangkan teu bisa approve requests babagi kamar pikeun jalma ngora genders béda.

Aya ponsel diwenangkeun dina program NCS?

jalma ngora nu diwenangkeun pikeun mawa handphone maranéhanana (jeung chargers) kalayan aranjeunna dina program NCS sarta bakal tiasa make aranjeunna nalika kagiatan teu nyokot tempat (maké ponsel antukna aktivitas teu diwenangkeun). Perhatikeun yén aya teu bisa salawasna jadi panarimaan handphone, utamana dina mangsa Phase 1 nu biasana dumasar di padesaan.

Kabéh akomodasi kami datang jeung amenities perlu, kayaning aksés ka sockets kakuatan, pancuran, jsb Mandang tina jenis akomodasi on program husus maranéhanana, pamilon kudu aksés ka sockets kakuatan tur jadi kudu bisa ngeusi batre telepon. Aksés bisa pisan dugi pikeun akomodasi tented.

Perhatikeun yén kami moal bisa nanggungkeun ka kantor asuransi kaduh pribadi jalma jadi ngora anu mawa handphone maranéhanana ngalakukeun kitu dina resiko sorangan.

Naha jalma ngora kedah nyangking kantong keur sare?

Taya, jalma ngora teu kedah nyangking kantong keur sare. Kabéh akomodasi kami hadir kalawan parabot keur sare, kaasup nu akomodasi tented na yurts. Urang ogé nyadiakeun parabot keur sare keur camp sapeuting eta pamuda nyokot bagian dina mangsa Bagian 1.

Naon hidangan anu disadiakeun?

Kabéh dahareun jeung inuman bakal disadiakeun dina mangsa bagean padumukan ti program (lamun jalma ngora nu tinggal jauh ti imah). Anjeun ngan perlu nyangking dahar beurang dipak pikeun dinten mimiti Phase 1 (jeung Phase 2 gumantung kana program, mangga parios jadwal anjeun).

Salami urang nu informed ngeunaan pangabutuh jalma ngora urang sateuacanna, urang bisa nyadiakeun paling dahareun husus pikeun syarat dietary, kaasup halal, halal, vegetarian, vegan, sarta gluten bébas pangan, jeung rupa alergi dahareun. Di dieu conto hidangan sadia dina mangsa bagean padumukan. Pilihan bakal rupa-rupa:

Pikeun program panas

Fase 1 (padumukan):
Mangga nyangking dahar beurang dipak pikeun dinten munggaran. dahareun-énergi tinggi ieu lajeng disadiakeun ku puseur aktivitas outdoor.
Sarapan: buckwheat, masak sarapan, bubur
Dahar beurang: sandwiches, crisps, buah
Dinner: hidangan panas (misalna pasta, pizza, kari, chilli), salad, dessert

Fase 2 (padumukan)
Pariksa jadwal anjeun ningali lamun kudu mawa hiji siang dipak pikeun dinten munggaran. Dahareun ieu lajeng disadiakeun ku The tangtangan sarta muda moal biasana jadi goreng keur diri salaku bagian tina pangalaman hirup bebas maranéhanana.
Sarapan: buckwheat, roti bakar
Dahar beurang: sandwiches, crisps, buah
Dinner: seleksi hidangan panas dipilih tur asak salaku tim a (misalna sausages na mashed kentang, aduk-ngagoreng, pizza)

Fase 3 (non-padumukan)
Mangga mawa dahar beurang dipak anjeun sorangan. Dahareun henteu disadiakeun.

Pikeun program gugur

Fase 1 (padumukan)
Mangga nyangking dahar beurang dipak pikeun dinten munggaran. dahareun-énergi tinggi ieu lajeng disadiakeun ku puseur aktivitas outdoor.
Sarapan: buckwheat, masak sarapan, bubur
Dahar beurang: sandwiches, crisps, buah
Dinner: hidangan panas (misalna pasta, pizza, kari, chilli), salad, dessert

Bulan 2 na 3 (aktivitas poé, tinggal di imah peuting)
Mangga mawa dahar beurang dipak anjeun sorangan. Dahareun henteu disadiakeun.

Kolot jeung wali

Dimana bakal rahayat ngora bobo salila fase padumukan?
Naon kajadian dina malem Émbaran?
Sabaraha teu eta ngarugikeun nyandak bagian dina NCS?
Bakal sababaraha urang ngora jalan program nu mibanda paripolah nangtang?
Anu bakal jawab jalma ngora dina taneuh?
Baris nyokot bagian dina NCS ngaganggu studi teens kuring?
Kumaha kuring meunang rumaja abdi aub?


Dimana rahayat ngora baris bobo salila fase padumukan?

Aya sauntuyan pilihan akomodasi sadia dina mangsa NCS (contona kamar misah asrama, anjir, yurts, jeung saterusna), jeung akomodasi husus bakal rupa-rupa ku program. Rinci akomodasi jeung lokasi pikeun tiap program bakal dikirim kaluar pikeun pamilon kira sabulan méméh tanggal program mimiti.

akomodasi nu dijaga ku puseur vetted aktivitas outdoor, kampus universitas atawa panyadia akomodasi sejen tur aya fitur kaamanan di tempat aya tetep nyicingan na salaku aman-gancang. pamilon jalu jeung nu bikang anu dipisahkeun kana akomodasi gender tunggal jeung teu diwenangkeun asup kamar unggal batur '.

Akomodasi asalna jeung amenities perlu kayaning aksés ka pancuran jeung sockets kakuatan. Sababaraha akomodasi, kaasup mandi, bisa jadi babarengan jeung jalma ngora lianna tapi ngan bakal kalawan pamilon ti gender sarua.
Sanajan euweuh waktu set anu muda peryogi janten saré, kabeh jalma ngora kudu akomodasi sorangan ku 10.45pm. Kami ngarékoméndasikeun yén jalma ngora meunang sare a alus wengi urang pikeun mastikeun aranjeunna pinuh mikaresep kagiatan poé salajengna!

Pikeun program dimimitian dina mangsa libur panas:
Salila Phase 1, jalma ngora tetep dina hiji puseur aktivitas outdoor di padesaan. Jinis akomodasi bisa rupa-rupa. Eta meureun asrama, kalawan hiji lalampahan kémping sapeuting, tapi ogé bisa jadi anjir atawa yurts. Sacara rinci pikeun tiap program bakal dikirim kaluar pikeun pamilon kira sabulan méméh tanggal mimiti.

Salila Phase 2, jalma ngora bakal ngalaman hirup bebas ku tinggal jauh ti imah na masak hidangan sorangan. Deui, arrangements akomodasi bisa rupa-rupa (contona, meureun nya gaya akomodasi universitas atawa anjir atawa yurts), sarta detil keur unggal program bakal dikirim kaluar pikeun pamilon kira sabulan méméh tanggal program mimiti. Salila Phase 3, jalma ngora bakal tinggal di imah tiap wengi.

Pikeun program dimimitian nalika istilah-satengah:
Salila Phase 1, jalma ngora bakal cicing dina hiji puseur aktivitas outdoor di padesaan. Jinis akomodasi bisa rupa-rupa. Bisa jadi asrama, kalawan hiji lalampahan kémping sapeuting, atawa bisa jadi yurts (anjir buleud), atawa akomodasi tented. Sacara rinci pikeun tiap program bakal dikirim kaluar pikeun pamilon kira sabulan méméh tanggal mimiti. Sagala amenities perlu, kayaning pancuran jeung sockets kakuatan, bakal aya. Salila sesa program (Phase 2 na 3), jalma ngora bakal tinggal di imah tiap wengi.


Naon kajadian dina malem Émbaran?

The Émbaran malem mangrupa kasempetan pikeun pamilon na kolot atawa wali mangtaun informasi ngeunaan NCS na nanya patalékan maranéhna bisa mibanda ngeunaan program. Ieu oge hiji kasempetan pikeun aranjeunna papanggih jalma ngora lianna anu bakal milu dina program sarua, sarta kolot atawa wali maranéhanana.

Urang bakal dikirim anjeun hiji diondang keur malem Émbaran lamun tempat ieu dikonfirmasi. Hal ieu biasana dilaksanakeun 2 minggu saméméh program dimimitian. Kami ngarékoméndasikeun nu hadir minangka partisipan saméméhna geus kapanggih eta mangpaat pisan, éta teu wajib ka leuwih tiheula. Bisi wae, urang bakal dikirim anjeun Summer pituduh / Autumn lengkep kira sabulan méméh tanggal program mimiti ku email atanapi ku pos, biasana gumantung kana leuwih sering dipake tinimbang dipilih di aplikasina.


Sabaraha teu eta ngarugikeun nyandak bagian dina NCS?

Simkuring yakin yén sagala layak sataun olds 15-17 pantas nyandak bagian dina NCS sarta éta nilai gede pikeun duit. Pamarentah invests leuwih £ 1,000 per pamilon sangkan bisa mastikeun yén program waragad nu moal leuwih ti fee administrasi £ 50, naha maneh nerapkeun ngaliwatan NCS The tangtangan atawa NCS Amanah. Pamilon méakkeun waktu jauh ti imah kalawan sagala kagiatan katutupan. Ieu ngawengku akomodasi, kadaharan (lamun dina fase padumukan) jeung alat-alat.

Urang mindeng nyadiakeun nawaran husus keur sakola nu urang didatangan. Mun anjeun mibanda patalékan ngeunaan bantuan keuangan atawa mayar mangga ngahubungan kami.


Bakal sababaraha urang ngora jalan program nu mibanda paripolah nangtang?

The tangtangan boga tujuan pikeun ngarojong pamadegan kalawan kabiasaan nangtang pikeun ngidinan aranjeunna nyandak bagian tur meunangkeun pangalusna kaluar tina NCS.
Salaku kaamanan téh patalina jeung masalah utama urang, urang marios aplikasi unggal jalma ngora urang, utamana Mayar perhatian ka informasi nu médis sarta ngarojong disadiakeun.

Lamun kami aya ngawartoskeun yen hiji jalma ngora boga kasusah jeung handap aturan jelas tur wates, urang wartosan iyeu indungna atawa wali ngabahas ieu. Dina sababaraha kasus kami wartosan iyeu sakola, professional atanapi spesialis sejenna kanggo inpormasi lengkep. Urang lajeng datang ka kaputusan ngeunaan jalma ngora jeung sabaraha rojongan maranéhna butuh on NCS. Lamun diperlukeun, kami baris nempatkeun rojongan staf tambahan di tempat pikeun jalma ngora.

Dina sagala perkara, urang bakal nyieun staf relevan sadar sagala kabiasaan nangtang ngarah bisa ngarojong baé ngora, sarta sakabeh tim. Urang ogé boga kode etik. Urang ngajelaskeun ieu pamuda di mimiti program jeung kami nyangka éta nuturkeun eta. Kodeu etik ngandung sababaraha aturan ngeunaan kabiasaan urang ngaharepkeun dina program, kaasup aturan kaamanan, hukum, jeung respecting sarta kaasup jalma séjén.

Lamun hiji jalma ngora serius atanapi persistently ngarecah kodeu etik, staf bakal assess kaayaan jeung mutuskeun dina peta nu paling merenah. Dina sababaraha kasus, urang bisa menta baé ngora ninggalkeun program.


Anu bakal jawab jalma ngora dina taneuh?

Kasalametan sarta well-mahluk pamilon téh Cangkuang. NCS geus dikirimkeun sakuliah Inggris jeung Irlandia Kalér ku jaringan nonoman pangalaman sarta organisasi masarakat kaasup amal, consortia kuliah, volunteering gawe, masarakat, perusahaan sosial (VCSE) jeung partnerships swasta. staf NCS anu DBS dipariksa (saméméhna CRB) jeung boga latihan luyu digawekeun ku jalma ngora.

Kabéh kagiatan anu comprehensively resiko-ditaksir na overseen ku instruktur dilatih dipilih taliti tur mentors jeung program nu geus kualitas assured lokal jeung nasional.


Baris nyokot bagian dina NCS ngaganggu teens kuring studi akademik?

No The NCS program panas lumangsung di libur usum panas. gugur jeung spring program kami pondok bisa lumangsung dina titik wae salila gugur atawa cinyusu libur satengah istilah.

The NCS program panas lumangsung di libur usum panas. gugur jeung spring program kami pondok bisa lumangsung dina titik wae salila gugur atawa cinyusu libur satengah istilah.


Kumaha kuring meunang rumaja abdi aub?

rumaja Anjeun tiasa ngadaptar minat maranéhanana pikeun ilubiung boh ku ngagunakeun tanda di up kaca dina ramatloka urang atanapi ku nelepon 0114 2999 210 atanapi ku e-milis manajer NCS urang, Richard di richard.r@element.li

Sakali pendaptaran geus réngsé, urang bakal dikirim anjeun leuwih rinci ngeunaan proyék husus aranjeunna geus ditandatanganan up for.

unsur Society