NCS Prak Pascasarjana - Baca ieu meunang aub!

Simkuring miharep anjeun / jalma ngora anjeun kungsi waktos hébat ku kami di NCS panas ieu sareng urang kukituna cinta ningali anjeun neruskeun lalampahan anjeun ngaliwatan salah sahiji program pascasarjana urang.
 
Rapat unsur Pemuda Board induksi
Kaping:2nd Oktober 2018
waktos:6pm dugi 7pm
location:Unsur House, Arundel Street, S1 2NT
info:Unsur Board Pemuda wangun sagalana kami ngalakukeun sakumaha amal! Anjeun bakal mantuan rarancang taun hareup NCS jadwal, ngatur acara & kampanye anu muda sakuliah kota bisa meunang aub di na ngabantu bentukna komunitas lokal lega ti titik baé ngora tempoan.
Kumaha ngadaptarkeun: Kita Hayu sapanjang kana pasamoan induksi sarta manggihan deui atawa surélék Beunghar onRichard.r@elementsociety.co.ukngobrol ngeunaan lalaki aub.
Pamingpin di Rapat Pelatihan induksi:
Kaping:3rd Oktober 2018
Waktos: 6pm - 7pm
location:Unsur House, Arundel Street, S1 2NT
info:latihan bébas ieu bakal nutupan modul dina Kapamingpinan, Tim Dinamika, satata Kasadaran tur kaahlian Komunikasi. Latihan ieu boga tujuan pikeun mere Anjeun ujung nalika bade kaluar kana dunya sarta oge léngkah munggaran nyandak lamun resep dipake dina NCS kapayunna.
Kumaha ngadaptarkeun: Kita Hayu sapanjang kana pasamoan induksi sarta manggihan deui atawa surélék Beunghar onRichard.r@elementsociety.co.ukngobrol ngeunaan lalaki aub.
Unsur Champions induksi Rapat:
Kaping:4th Oktober 2018
waktos:6pm dugi 7pm
location:Unsur House, Arundel Street, S1 2NT
info:Unsur Champions bakal mantuan kami nyebarkeun kecap ngeunaan NCs di sakola / kuliah di sabudeureun Sheffield. Ieu gé meunang maneh branded up kalawan hoodies sarta ngarojong anjeun kalawan sababaraha latihan bébas sahingga bisa ngabantu urang ngagorowok ngeunaan kasempetan NCS for si isal 2019!
Kumaha ngadaptarkeun:Kita Hayu sapanjang kana pasamoan induksi sarta manggihan deui atawa surélék Beunghar onRichard.r@elementsociety.co.ukngobrol ngeunaan lalaki aub.
Program unsur Mentor:
info:Simkuring hoyong mastikeun unggal lulusan NCS bisa meunang balik di toel jeung ngobrol sareng anggota staf urang. skéma Unsur Mentor kami nyorong anjeun ngadaptarkeun sarta boga anggota staf sakumaha mentor a. Simkuring teu ahli tapi senang matak panon urang leuwih CV / aplikasi uni anjeun atanapi ngarojong anjeun kalayan aplikasi pakasaban jeung wawancara.
Kumaha ngadaptarkeun:Email Beunghar onRichard.r@elementsociety.co.ukngobrol ngeunaan lalaki unsur Mentor ditugaskeun.
 
Program unsur Relawan brokerage:
info:Lamun geus diideuan neruskeun nyieun bédana di masarakat satempat anjeun tapi teu nyaho lengkah naon nyandak hareup lajeng kasempetan ieu keur anjeun! Ieu gé mantuan anjeun milari kasempetan nu bisa jadi resep tur ngarojong anjeun kalawan Signing nepi ka aranjeunna.
Kumaha ngadaptarkeun:Email Beunghar onRichard.r@elementsociety.co.uksarta kami bakal ngatur maneh merenah dinten / waktos ngobrol sareng anggota staf ngeunaan kasempetan.


Cheers,

Euyeub!
kategori:

Uncategorized

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.

unsur Society