NCS Sheffield Poé Aksi Sosial - Meraki Fest

Pikeun Sosial Aksi Poé Maret 17th 2018 dewan nonoman milih ditunda 'Meraki Fest'; a Dursasana komunitas dahareun jeung festival musik nepi ka ngagambarkeun keragaman budaya di kota. poé kaasup kadaharan anu ieu homemade ku dewan nonoman urang jeung kolotna mimitian ti Inggris, Kurdi jeung Ghanian. Aya ogé sumbangan dahareun ti réstoran lokal jeung toko. Kabéh hiburan sarta pintonan anu disadiakeun ku urang ngora di Sheffield jeung acara nu ieu hosted ku katua Dewan Pemuda urang, Tashinga Matewe.

Acara ieu dilaksanakeun di hiji puseur komunitas sarta bagian tina anggaran ieu dipaké pikeun nyewa tempat, kalawan sésana keur ka reimburse biaya bahan pikeun kadaharan anu dijieun.

Disebutkeun yen kuring ieu tuntas impressed ku pangatur maranéhanana henteu ngalakukeun aranjeunna kaadilan. Whilst staf nu oversaw persiapan keur poé, éta acara sorangan ngajalankeun sagemblengna ku jalma ngora. Ieu kaasup sababaraha dewan nonoman mawa kaluar datangna loka pikeun mastikeun nu suitability sahiji tempat anu, nyandak kana syarat dietary akun, nyumbang ka assessment resiko na Drew up a rencana nu detil rupa ngajalankeun poé.

  • Nabeela Mowlana - NCS Pascasarjana Akad Nikah Officer
kategori:

perkumpulan

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

unsur Society