NCS Sheffield

NCS Sheffield - Unsur Society

Gabung NCS Sheffield Powered by Unsur Society kiwari!

Aman titik Anjeun

Ulah sono kasempetan Anjeun pikeun meunangkeun aub kalawan NCS.

Dina hiji usum panas endah, anjeun bakal hirup jauh ti imah, ngamekarkeun kaahlian keur naekeun CV anjeun, sarta nepungan batur endah Anjeun pernah gé poho. Ku kituna naon nu ngantosan? Robah dimimitian dina jam Sumuhun!

Fase 1: ngumpul

Kahiji, anjeun bakal méakkeun waktu jauh ti imah ngarasakeun kagiatan outdoor instruktur-ngarah.

Anjeun bakal meungkeut teammates dina petualangan aksi-dipakétkeun di hiji puseur aktivitas outdoor tackling kagiatan kawas climbing batu, hiking, canoeing, sarta panahan.

Fase 2: meunangkeun aub

Ngadeukeutan ka imah, grup anjeun bakal méakkeun waktu diajar ngeunaan aréa lokal Anjeun.

Anjeun bakal nepungan batur ti usaha lokal sarta organisasi masarakat anu bakal nulungan urang jeung teammates NCS Anjeun ngamekarkeun kaahlian anyar.

Fase 3: Jieun tanda Anjeun

Anjeun bakal dianggo dina grup anjeun rencana na pitch pikeun waragad pikeun proyék Peta komunitas Anjeun pisan sorangan nu bisa nyieun béda nyata dimana anjeun cicing.

Anjeun lajeng bakal nyieun tanda anjeun dina aréa lokal anjeun, delivering proyék Peta komunitas anjeun kalayan tim anjeun.

AND qurban ...

Tungtungna, nalika anjeun geus réngsé proyek Peta komunitas anjeun, éta waktu ngagungkeun dina hiji pihak kalulusan.

Anjeun bakal nampa sertipikat disaluyuan ku Perdana Mentri jeung meunang aksés ka kasempetan unik tetep volunteering sarta tetep disambungkeun ka aréa lokal anjeun sarta NCS.

Ngarobah panas Anjeun ayeuna

NCS ukur 4 minggu panungtungan, kalawan ngarecah di antara, jadi aya nyatu waktu keur festival musik jeung libur kulawarga. Sakabeh pangalaman NCS ngarugikeun ngan £ 50, kaasup pangan, kagiatan, sarta akomodasi, kalawan bantuan keuangan aya teuing. Jieun NCS bagian usum panas anjeun!

* Program ieu dikirimkeun ku Unsur Society bakal ngarugikeun anjeun moal leuwih ti £ 50, kalayan rojongan finansial sadia upami diperlukeun *

Sakabeh pangalaman NCS waragad ngan £ 50, kalayan rojongan finansial sadia upami diperlukeun

Unsur Society delivers program NCS sapanjang taun. Program bisa rupa-rupa gumantung kana anu Anjeun nyandak bagian jeung, sarta dina naon titik dina taun Anjeun nyandak bagian, jadi pastikeun pariksa kaluar kahayang program dipilih Anjeun ngalibatkeun.

Leuwih lengkep

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, nelepon kami on 0114 299 9210, atawa e-mail Manajer NCS urang, Richard, di richard.r@elementsociety.co.uk

Ngadaptarkeun OT NCS Sheffield

*** Awal tawaran manuk £ 35 kalawan kode NCSSUMMER18 ***

 

NCS Sheffield

NCS Sheffield

unsur Society