Testimonies

NCS Testimonies

Garapan Mafsud urang

Mafsud ceramah ngeunaan éfék program NCS tadi dina dirina.

"Kuring geus diajar kumaha carana dianggo dina tim jeung papanggih jeung jadi yakin kalayan jalma anyar. Kagiatan cai éta jadi, jadi pikasieuneun sarta bener nangtang tapi hal hébat nyaéta yén kuring ayeuna Kaula bade meunang palajaran ngojay sabab kuring ngarasa kawas abdi tiasa nyanghareupan takwa kuring ayeuna.

NCS mangrupa hal nu pernah gé meunang ngalakonan deui. Ieu senang jeung anjeun bakal nyieun babaturan -! Sakola pernah ngantep anjeun ngalakukeun hal anjeun meunang ngalakukeun on NCS "

Garapan Ursala urang

Ursula Talks About pangalaman dirina dina program Autumn.

"Abdi bagian favorit ngeunaan NCS geus Ngajalajah yen abdi tiasa nyorong sorangan leuwih ti kuring terang. Kuring pernah, kantos panginten Abdi tiasa abseil tapi jeung dorongan ti tim kuring jeung staf, Kuring junun ngalakukeun eta na sabenerna bener ngarasakeun eta!

Kuring geus dijieun kavling babaturan anyar jeung kuring oge saena uninga sababaraha kenalan leuwih hadé. NCS bener teu naekeun kapercayaan anjeun jeung aksi bagian sosial tina program éta mangrupa kasempetan gede pikeun ngembangkeun kaahlian keur gawean "

Garapan Ahmed urang

Ahmed Talks About pangalaman diangkat jadi hiji pamilon NCS.

"Moment favorit abdi ieu pasti diajar beladiri. Guru urang ieu sabuk hideung anjeunna ngajar urang-pertahanan diri nu Jigana mangrupakeun skill bener mangpaat di alam nyata. Kayaking oge jadi loba senang lantaran bari kami dina cai kami maén kaulinan.

Kuring geus patepung jalma ti wewengkon béda tina Sheffield anu kuring henteu terang sateuacan na ayeuna bakal nganggap éta stasiun babaturan bener alus ".

Garapan Abdul urang

Abdul Talks About pangalaman nya ku program NCS.

"Kuring Nu Uninga Ngeunaan NCS ti sobat di sakola. Abdi bagean pangalusna ieu kayaking sabab Nyaan mikaresep olahraga cai. Aku bener sieun tina jangkung jadi teu tiasa percanten yen kuring junun ngalakukeun climbing nu! Sakuliah NCS, Kuring geus diajar kumaha carana nyanghareupan takwa abdi.

Kuring geus dijieun beban tina babaturan anyar, nu bener gede. NCS mangrupa kasempetan sakali-di-a-hirupna nepi ka teu barang nu teu meunang ngalakukeun unggal poe. Ieu oge mere Anjeun kasempetan janten rada bebas kawas nyieun ranjang anjeun sarta vacuuming - I pernah ilaharna ngalakukeun barang nu di imah "!

unsur Society