NCS Sheffield Partéi rapor Summer (jeung sanggeus pihak) 2017

NCS Sheffield Partéi rapor Summer (jeung sanggeus pihak) 2017

NCS Partéi rapor Sheffield

Kita Hayu jeung gabung kami on Sabtu teh 9th September ngakuan sarta ngagungkeun journeys hebat anjeun on NCS panas kieu !!
kalulusan nu aya dina bagian 2.
1 - Upacara The (Wave anjeun bakal boga set waktu pikeun upacara)
2 - The Saatos Partéi (Sadayana gelombang datangna babarengan engké magrib)

1 - Upacara The
The Hubs, Paternoster Baris, S1 2QQ.

Ieu upacara resmi.
Anjeun bakal nampa sertipikat NCS resmi anjeun, disaluyuan ku Perdana Mentri, sarta boga kasempetan pikeun nyekel up kalawan sakabeh jalma ngora lianna anu ngawasa bagéan di gelombang ieu sareng anjeun.
Anjeun oge baris ngumpulkeun tikét anjeun ka AFTERPARTY resmi nu bakal nyokot tempat ti 7: 30pm saacan telat!
Gelombang Hiji - Upacara 2: 30pm ka 3: 15pm
Gelombang Dua, Tilu sarta Lima - Upacara 3: 30pm ka 4: 30pm
Kolot jeung wali anu wilujeng sumping hadir upacara tapi tempat perlu ditangtayungan. Cagar tempat anjeun ku texting Sumuhun # 1 mun 07800005987.

2 - The Saatos Partéi
The Hubs, Paternoster Baris, S1 2QQ.

Ieu pesta.
pihak nu aya pikeun lulusan NCS wungkul, jadi kolotna punten tur wali euweuh menari keur anjeun!
Kabéh lambak nu wilujeng sumping - lawang kabuka dina 7.30pm.
Pakéan ngingetkeun!

kategori:

perkumpulan

3 Komentar

  • Clare Williams

    September 8, 20188: 29 pm Ngawalon Clare

    Kuring teu ningali poto gelombang 2! naha abdi mung ningali gelombang 1 (anu boga nganggur teu jeung putra abdi !, lamun manéhna indit di Wave 2)

    Bakal bogoh ningali Wave 2 gambar hatur nuhun.

    • Christopher Hill

      September 11, 201812: 13 pm Ngawalon Christopher

      Hello Clare, kami dina prosés remaking ramatloka urang. Hiji anyar kudu sadaya poto dina. Urang bakal dikirim tumbu kaluar ka sadaya jalma ngora jeung kolotna lamun ieu rengse. Hatur nuhun!

  • Mary owusu ampomah

    September 2, 20177: 45 am Ngawalon Mary

    Aranjeunna bakal aya
    Thnx
    Cagar tiket

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.

unsur Society