NCS Sheffield Partéi rapor 2018

NCS Sheffield rapor 2018

Gabung kami on Sabtu 8th Séptémber ngagungkeun kalulusan NCS panas 2018 anjeun!
Upacara bakal nyokot tempat di éta Hubs, Paternoster Baris, S1 2NT dimana anjeun bakal ngumpulkeun sertipikat kalulusan Anjeun resmi NCS disaluyuan ku Perdana Mentri.
The kali tina upacara téh gumantung gelombang nu nuluykeun ....
Gelombang 1: 2pm dugi 2: 45pm
Gelombang 2: 3pm dugi 3: 45pm
Gelombang 3: 4pm dugi 4: 45pm
Anjeun bisa mawa nepi ka sémah 2 kalayan anjeun upacara jeung ka cagar tempat anjeun / s punten téks07501045499
Anjeun bakal ngumpulkeun tikét anjeun ka afterparty resmi di upacara, anu lumangsung dina The Leadmill,6 Leadmill Rd, Sheffield S1 4SEti 6: 30pm dugi 10: 30pm
kategori:

Uncategorized

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.

unsur Society