Komitmen urang pikeun NCS Sheffield

Komitmen urang NCS Sheffield

Éta Tujuan urang pikeun ngajalankeun program dicampur socially nu duanana aman tur diaksés pikeun sakabéh jalma ngora.

citakan

Urang coba pangalusna kami pikeun nampung jalma ngora anu boga rupa kaperluan sarta ieu dipigawé dina hal ku dadasar hal. Dimana jalma ngora atawa kolot geus dituduhkeun pangabutuh médis / rojongan kana aplikasi maranéhna, urang bakal nyieun kontak bahas dina urutan pikeun ménta inpo nu leuwih lengkep tur dianggo ku sakabeh pihak kalibet pikeun solusi pangsaena.

kasalametan

Kami komitmen ka mastikeun kasalametan pamilon, staf, sukarelawan jeung mitra salila program. Urang damel sareng mitra kacida ngalaman, employ staf pinuh dilatih jeung sasuai jeung sakabeh panerapan relevan. Urang ogé merlukeun pamilon nuturkeun kode basajan etik.

mitra kacida ngalaman

program NCS kami geus dikirimkeun ku rojongan ti grup organisasi nu babarengan gaduh pangalaman signifikan tina gawé bareng jalma ngora. Urang beroperasi jeung rojongan ti déwan lokal jeung sakola.

staf dilatih

Salila sakabeh kagiatan, jalma ngora nu dipirig ku instruktur vetted atanapi mentors, sarta staf minimum pikeun babandingan jalma ngora bakal 1: 7. Kabéh kagiatan outdoor di puseur aktivitas anu dipingpin ku instruktur mumpuni pinuh. Tiap tim ieu dipingpin ku hiji mentor consistent keur mayoritas program. Kabéh staf dipilih taliti, vetted sarta dilatih dina sakabéh kagiatan anu aranjeunna nganteurkeun. Sarerea padamelan ku Unsur diwajibkeun kudu bisa DBS dipariksa (baheulana kawanoh salaku CRB).

Patuh sadayana panerapan relevan

Urang matuh pinuh ku sagala panerapan relevan jeung, dimana luyu, mitra aktivitas outdoor kami téh dilisénsikeun ka Kagiatan Adventure lisénsi Peraturan 2004. Simkuring (atawa mitra kami) ngahasilkeun assessments résiko lengkep pikeun sakabéh kagiatan. Kabéh staf dilatih pikeun ngaidentipikasi, mikawanoh sarta mitigate sagala resiko nu timbul salila program.

tanggung jawab pamilon '

NCS téh sadayana ngeunaan nangtang sarta ngadorong diri. Urang ngaharepkeun komitmen, kumawula sarta minat. Peserta nu jawab handap kode basajan urang etik salila program. Mun para pamilon anu serius atanapi persistently peupeus kode ieu ngalaksanakeun, lajeng urang bakal gaduh nanya aranjeunna ninggalkeun program. Dina hal ieu, baé ngora bakal kudu balik ka imah.

Pamilon Code of Laku

1. Nuturkeun aturan kaamanan jeung hukum
2. Ngan ninggalkeun situs sareng Mentor
3. Taya bade di kamar urang lain urang atanapi rumah susun
4. Jadi di kamar anjeun sanggeus 10.45pm
5. Taya alkohol, narkoba ilegal atanapi penknives
6. Hormat sarta kaasup jalma séjén

unsur Society