Tentang Kami

Unsur Society nyaéta ngembangkeun sarta advokasi zakat pikeun jalma ngora dumasar di Sheffield. Urang nganteurkeun program aksi na perusahaan sosial ka jalma ngora déwasa rawan.

Kusabab 2013 kami geus empowered 2,000 muda pikeun ngarobah komunitas maranéhanana, ngangkat aspirasi sorangan sarta jadi panutan pikeun peers maranéhanana.

obyektif unsur Society urang téh kamajuan dina kahirupan jalma ngora ku cara méré rojongan jeung kagiatan nu ngamekarkeun pangabisa maranéhanana, Kamampuh jeung kamampuhan pikeun ngaktipkeun aranjeunna pikeun ilubiung dina masarakat minangka individu dewasa sarta tanggung jawab.

Tujuan kami anu ka ngakuan sarta ngamekarkeun aset muda gaduh, jeung asset jalma ngora pikeun komunitas maranéhanana

Urang ngarancang jeung nganteurkeun learning informal, aksi sosial, sarta kagiatan wangunan kapasitas masarakat pikeun empower jalma ngora.

aréa poko urang gawé teh pangiriman ti Warga Service Nasional (NCS), program keur 15 mun 17 taun olds. kinerja urang pikeun titimangsa ngawengku program 38 NCS leuwih 1900 muda; proyék Peta sosial 125; leuwih 110,000 jam muda volunteering di hiji nilai diitung tina £ 630,000 mun Sheffield.

wewengkon urang lianna di antarana:

- Atikan Special perlu program - pangajaran Ngaliwatan Alam

- NEETs - perusahaan tur employability tantangan, program Cimanuk, Aksi program diajar ngamekarkeun Citakan: Reflist pikeun NEETs ku NEETs;

- komunitas Karek anjog - Basa jeung program Nilai Britania, atikan Kaséhatan Komunitas

- Aksi Sosial Projects - leuwih proyék Peta sosial 30 per taun. Dipikawanoh nasional.

- Kapamingpinan - Rupa-rupa kursus pikeun jalma ngora. Leuwih peserta 200 di 2017.

- Séktor Cimanuk - Upskilling sector ka gawé hadé jeung jalma ngora

- advokasi - Unsur Pemuda Board, Buka mic peuting, hambalan Pemuda di festival kayaning Perkara Migrasi na Mel Fest.

Kabéh interventions urang nu ko-dirancang, ko-dijieun tur dirojong ku jalma ngora.

Dina hiji tingkat organisasi, urang boga partnership suksés kalayan Inggris Football Liga Amanah. Operationally kami pasangan kalayan organisasi sector katilu sejenna kaasup: Rumah Sakit The Anak; Kamanusaan sarta Studi imah régional; Umur Inggris; Autis Ditambah; Kanker Panalungtikan; RSPCA; PIKIRAN; Nacro; Royal Society keur Buta; Panyumputan.

unsur Society