Tim urang

Unsur Society Tim Staf

staf kami téh sadayana ngahiji dina visi maranéhanana, prinsip maranéhanana jeung tekad unwavering maranéhna pikeun ngaktipkeun muda sangkan paling sahiji kasempetan muka ka aranjeunna. Ti sukarelawan musiman urang pikeun boardroom urang, urang bagikeun visi jeung pamahaman sarua.

Tapi ... Simkuring ngalakukeun hal béda. Sanajan visi urang dibagikeun mangrupa faktor pangpentingna nu unites kami, éta ogé sigana hijina faktor.
Simkuring oge ngakuan yén bakat asalna tina sagala backgrounds sarta séktor jeung kami yakin yén hiji tim sabenerna beragam mantuan kami pikeun nganteurkeun layanan sabenerna rupa-rupa.

 

Mateus Brewer
Admin / Desain Officer
Jack Calder
Koordinator NCS
Christopher Hill
Présidén Diréktur
John ilaing
SENCO
Nabeela Mowlana
NCS Timbalan Koordinator
John Parkinson
Officer operasi
euyeub Ripley
NCS Manajer
Steph Mekarwangi
Koordinator NCS
unsur Society