Tim urang

Unsur Society Tim Staf

staf kami téh sadayana ngahiji dina visi maranéhanana, prinsip maranéhanana jeung tekad unwavering maranéhna pikeun ngaktipkeun muda sangkan paling sahiji kasempetan muka ka aranjeunna. Ti sukarelawan musiman urang pikeun boardroom urang, urang bagikeun visi jeung pamahaman sarua.

Tapi ... Simkuring ngalakukeun hal béda. Sanajan visi urang dibagikeun mangrupa faktor pangpentingna nu unites kami, éta ogé sigana hijina faktor.
Simkuring oge ngakuan yén bakat asalna tina sagala backgrounds sarta séktor jeung kami yakin yén hiji tim sabenerna beragam mantuan kami pikeun nganteurkeun layanan sabenerna rupa-rupa.

 

Sami Abdullah
Pamimpin tim
Paulo Agastinho
tim Asisten
saffron Ahmed
tim Asisten
Hussum Alabi
tim Asisten
Mohamed Alkalifa
Pamimpin tim
Fabricio Bandeira
tim Asisten
Chloe Beaver
tim Asisten
Hannah Biss
Pamimpin tim
Mateus Brewer
Admin / Desain Officer
Judy Browne
Pamimpin tim
Jack Calder
Koordinator NCS
Emily Cartmell
tim Asisten
Tylae Tutup
tim Asisten
Chris Deasy
Pamimpin fase
Laura Donnely
Pamimpin tim
bakal Earp
Pamimpin tim
Alex Edwards
Pamimpin tim
Sami Eric
Pamimpin fase
Jake Widang
tim Asisten
Ismail Gafour
tim Asisten
Malieki Haybe
Pamimpin tim
Christopher Hill
Présidén Diréktur
John ilaing
SENCO
Imogen Monger
Pamimpin tim
Nabeela Mowlana
NCS Timbalan Koordinator
Evie Muir
Pamimpin tim
Sam Omer
tim Asisten
John Parkinson
Officer operasi
euyeub Ripley
NCS Manajer
Rizwan Shabir
tim Asisten
Steph Mekarwangi
Koordinator NCS
Tom Wallace
Pamimpin tim
Jasmine Watson
Pamimpin tim
unsur Society