Board kami

Unsur Society Déwan Pembina

Déwan Pembina di Unsur Society kaca spion tim staf urang. Di antarana nyaéta rentang lega pangalaman, kaahlian, jeung alpukah. Dewan oversees organisasi amal sarta gawé na.

Aranjeunna mastikeun kami on jalur, guiding tur ngarojong kami pikeun megatkeun taneuh anyar. Urang neuteup ka jalma anu babagi visi urang pikeun ngarobah dunya jeung nanya aranjeunna pikeun panduan urang ku pangaweruh maranéhna, pangalaman jeung minat.

Hugh Mann Adamson
Ian Balshaw
wali
Sophie Eyre
Joe Parkinson
wali
Johnny Pawlick
wali
John Rigby
Andrew Kai
bendahara

unsur Society