Jalma Urang Gawé Jeung

Kadang-kadang jalma datang ka Kami ku proyék hususna dina pikiran, sakapeung kami kaanggo aranjeunna kalawan proyék anyar seru. Jalan kami sunda babagi kaahlian urang jeung datang nepi ka cara anyar jeung seru tina ngalakonan, mereun jeung ngarojong muda pikeun ngahontal unbelievable.

URANG kukituna LOVE digawekeun ku YOU

Lamun saena a proyék dina pikiran, atawa sakumpulan jalma ngora rék kami kalibet, meunang di kabaran.

Di dieu aya sababaraha rahayat denok urang geus digarap jeung anyar

FUNDERS

EFL Amanah

Rahayat lotre Postcode

Déwan Kota Sheffield

Sheffield Hallam student Uni Salsa Society

Sheffield Universitas rag

Sakola jeung mitra pangajaran

Sheffield Park Akademi

Sheffield Springs Akademi

UTC Sheffield

Tujuh Sakola Hills

Sukaraja Spesialis Sakola

Sakola Storrs tinggi

The Sheffield College

Nacro Sheffield

The Emang NEET Project

universitas

Sheffield Hallam University

suppliers

ngahiji Murid

Sheffield Hallam University

pertahanan Lab

Amal urang geus dirojong

YASY

BlueDot

Vibe

Sheffield Mind

RSPCA Sheffield

Kawali Kamanusaan sarta Studi Imahna

Katedral Archer Project

Anjing rojongan

autis Ditambah

The Royal Society keur Buta (Sheffield)

Babaturan jeung ngarojong

The Rt. Hon. Gusti Blunkett

Mantra Media

LTBL Productions

unsur Society