kabijakan privasi

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Web

ieu komitmen ka safeguarding privasi Anjeun. Contact us di lamun anjeun mibanda patalékan atanapi masalah ngeunaan pamakéan Data Pribadi anjeun sarta kami bakal gladly mantuan anjeun.

Ku migunakeun loka atawa / jeung jasa urang, maneh idin ka Processing of Data Pribadi Anjeun sakumaha dijelaskeun dina Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu.

Daptar eusi

  1. Definisi dipaké dina Sarat jeung Kaayaan ieu
  2. prinsip panyalindungan Data kami nuturkeun
  3. Hak Naon anjeun geus ngeunaan Data Pribadi Anjeun
  4. Naon Data Pribadi urang ngumpulkeun ngeunaan anjeun
  5. Kumaha ieu kami nganggo Data Pribadi Anjeun
  6. Anu sejenna boga aksés ka Data Pribadi Anjeun
  7. Kumaha urang ngamankeun data anjeun
  8. Émbaran ngeunaan cookies
  9. Inpormasi kontak

definisi

Data pribadi- sagala informasi anu patali jeung hiji jalma alam dicirikeun atanapi diidentipikasikeunana.
carana ngokolakeun- sagala operasi atawa nangtukeun Operasi nu geus dipigawé dina Data Pribadi atawa on sét Data Pribadi.
subjék data- a jalma alam anu Data Pribadi keur Diprosés.
anak - a jalma alam sahandapeun 16 taun umur.
Simkuring / urang (Boh capitalized atanapi henteu) -

Prinsip Protection Data

Urang janji nuturkeun prinsip panyalindungan data di handap:

  • Processing nyaéta halal, adil, transparan. kagiatan Processing urang gaduh grounds halal. Simkuring salawasna mertimbangkeun hak anjeun méméh Processing Data Pribadi. Urang baris nyadiakeun informasi nu ngeunaan Processing kana pamundut.
  • Ngolah ieu dugi ka tujuan. kagiatan Processing kami nyocogkeun ka tujuan nu Data Pribadi ieu dikumpulkeun.
  • Processing dipigawé kalawan data minimal. Urang ukur ngumpulkeun jeung prosés jumlah minimal tina Data Pribadi diperlukeun keur kaperluan nanaon.
  • Ngolah dugi kalayan periode waktos. Simkuring moal nyimpen data pribadi anjeun leuwih panjang batan diperlukeun.
  • Urang bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun mastikeun katepatan data.
  • Urang bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun mastikeun integritas jeung karusiahan data.

Hak Data Subject urang

The Data Subject boga hak di handap:

  1. Katuhu pikeun émbaran - hartina anjeun kudu bener uninga naha Data Pribadi Anjeun keur diprosés; naon data anu dikumpulkeun, ti mana eta anu dicandak na naha na ku saha eta diolah.
  2. Katuhu pikeun aksés - hartina anjeun ngabogaan hak pikeun ngakses data dikumpulkeun ti / ngeunaan anjeun. Ieu ngawengku katuhu anjeun pikeun menta na ménta salinan Anjeun Data Pribadi dikumpulkeun.
  3. Katuhu pikeun rectification - hartina anjeun ngabogaan hak pikeun menta rectification atanapi erasure of Data Pribadi Anjeun nu geus taliti atawa lengkep.
  4. Katuhu pikeun erasure - hartina dina kaayaan nu tangtu bisa menta keur Data Pribadi Anjeun bisa erased tina rékaman urang.
  5. Katuhu pikeun ngawatesan processing - hartina tempat tangtu waé panawaran, anjeun ngabogaan hak pikeun ngawatesan nu Processing of Data Pribadi Anjeun.
  6. Katuhu ka obyék pikeun ngolah - hartina dina kasus tangtu anjeun ngabogaan hak ka obyék pikeun Processing of Data Pribadi anjeun, contona dina kasus pamasaran langsung.
  7. Katuhu ka obyék pikeun Processing otomatis - hartina anjeun ngabogaan hak ka obyék pikeun Processing otomatis, kaasup Profil; teu janten tunduk kana kaputusan dumasar solely on Processing otomatis. katuhu Ieu bisa laksana iraha aya hiji hasil tina Profil nu ngahasilkeun épék légal ngeunaan atawa nyata mangaruhan anjeun.
  8. Katuhu pikeun portability data - anjeun ngabogaan hak pikeun ménta Data Pribadi Anjeun dina format mesin-bisa dibaca atawa lamun éta meujeuhna, salaku mindahkeun langsung ti hiji Processor ka nu sejen.
  9. Katuhu pikeun pondok keluhan a - dina acara nu urang nolak pamundut anjeun handapeun Hak Aksés, urang baris nyadiakeun maneh ku alesan saperti keur naha. Mun anjeun teu puas ku cara pamundut anjeun geus diatur mangga ngahubungan kami.
  10. Katuhu pikeun bantuanotoritas Musyawarah- hartina anjeun ngabogaan hak pikeun bantuan mangrupa otoritas Pengawas jeung katuhu pikeun remedies légal lianna kayaning meunangkeun Karuksakan.
  11. Katuhu pikeun mundur idin - anjeun boga katuhu mundur sagala idin dibikeun pikeun Processing of Data Pribadi Anjeun.

Data kami ngumpulkeun

Émbaran geus disadiakeun kami kalawan
Hal ieu bisa jadi alamat surélék anjeun, ngaran, alamat tagihan, alamat imah jsb - utamana informasi nu geus dipikabutuh pikeun delivering anjeun produk / jasa atawa ningkatkeun pangalaman customer anjeun jeung urang. Urang simpen di informasi nu nyadiakeun kami kalawan supados anjeun mairan atanapi ngalakukeun kagiatan séjén dina website. Inpo ieu ngawengku, contona, ngaran na e-mail alamat anjeun.

Émbaran otomatis dikumpulkeun ngeunaan anjeun
Ieu ngawengku informasi anu otomatis disimpen ku cookies sarta parabot sési lianna. Contona, informasi Anjeun karanjang balanja, alamat IP anjeun, sajarah balanja anjeun (upami aya wae) jeung sajabana Inpo ieu dipake pikeun ngaronjatkeun pangalaman customer Anjeun. Lamun anjeun ngagunakeun jasa kami atawa kasampak di eusi ramatloka urang, kagiatan Anjeun bisa jadi asup.

Émbaran ti mitra kami
Urang ngumpulkeun informasi tina mitra kami dipercanten ku konfirmasi yen aranjeunna gaduh grounds légal babagi anu informasi kalawan kami. Ieu boh informasi geus disadiakeun aranjeunna langsung nganggo atanapi nu maranéhna geus kumpul ngeunaan anjeun dina grounds légal lianna. Daptar ieu: The NCS Amanah, EFL Amanah.

Inpo masarakat awam sadia
Urang bisa ngumpulkeun informasi ngeunaan anjeun nu geus disadiakeun ku masarakat awam.

Kumaha ieu kami nganggo Data Pribadi Anjeun

Urang make Data Pribadi Anjeun dina urutan ka:

  • nyadiakeun layanan kami ka anjeun. Ieu kaasup, upamana ngadaptar akun anjeun; nyadiakeun anjeun kalayan produk jeung jasa lianna nu geus dipénta; nyadiakeun anjeun kalayan barang promosi di pamundut anjeun sarta komunikasi sareng anjeun dina hubungan maranéhanana produk jeung jasa; komunikasi jeung interacting sareng anjeun; tur ngawartosan anjeun tina parobahan jasa nanaon.
  • ningkatkeun pangalaman customer anjeun;
  • minuhan hiji kawajiban di handapeun hukum atanapi kontrak;
  • komunikasi ngeunaan program nonoman Anjeun atawa anak anjeun didaptarkeun jeung;
  • ngeunaan carita ayaan ti program nonoman urang;
  • ngarojong anjeun atanapi anak anjeun dina program nonoman

Urang make Data Pribadi Anjeun on grounds sah jeung / atawa kalayan idin Anjeun.

Dina grounds tina ngasupkeun kana kontrak atawa minuhan kawajiban contractual kami prosés Data Pribadi Anjeun keur kaperluan di handap:

  • pikeun ngaidentipikasi anjeun;
  • nyadiakeun Anjeun layanan atawa ngirim / nawiskeun Anjeun produk hiji;
  • komunikasi boh keur jualan atawa invoicing;
  • komunikasi ngeunaan program nonoman Anjeun atawa anak anjeun didaptarkeun jeung;
  • ngeunaan carita ayaan ti program nonoman urang;
  • ngarojong anjeun atanapi anak anjeun dina program nonoman

Dina taneuh dipikaresep sah, urang ngolah data Personal anjeun kanggo tujuan handap:

  • pikeun ngirim anjeun nawaran Pribadi * (tina urang jeung / atawa mitra kami dipilih taliti);
  • mun administer jeung nganalisis kami (kabiasaan purchasing na sajarah) basa klien guna ngaronjatkeun kualitas, rupa, sarta ketersediaan produk / jasa ditawarkeun / disadiakeun;
  • keur ngalaksanakeun questionnaires ngeunaan kapuasan klien;
  • komunikasi ngeunaan program nonoman Anjeun atawa anak anjeun didaptarkeun jeung;
  • ngeunaan carita ayaan ti program nonoman urang;
  • ngarojong anjeun atanapi anak anjeun dina program nonoman

Salami anjeun teu informed kami disebutkeun, anggap we maturan anjeun produk / jasa anu sarupa atawa sarua jeung kabiasaan sajarah / browsing purchasing anjeun janten dipikaresep sah urang.

Kalawan idin Anjeun kami prosés Data Pribadi Anjeun keur kaperluan di handap:

  • pikeun ngirim Anjeun buletin jeung nawaran kampanye (ti kami jeung / atawa mitra kami dipilih taliti);
  • pikeun tujuan séjén kami geus ditanya idin anjeun;
  • komunikasi ngeunaan program nonoman Anjeun atawa anak anjeun didaptarkeun jeung;
  • ngeunaan carita ayaan ti program nonoman urang;
  • ngarojong anjeun atanapi anak anjeun dina program nonoman

Urang prosés Data Pribadi Anjeun guna minuhan kawajiban rising tina hukum jeung / atawa make Data Pribadi Anjeun pikeun pilihan disadiakeun ku hukum. Urang cagar hak anonymise Data Pribadi dikumpulkeun sarta ngagunakeun sagala data sapertos. Urang baris ngagunakeun data luar ruang lingkup Sarat jeung Kaayaan ieu ukur keur anonymised. Urang ulah ngahemat tagihan informasi kayaning rinci kartu kiridit. Urang baris nyimpen informasi beuli séjén dikumpulkeun ngeunaan nuhun salami diperlukeun pikeun tujuan akuntansi atanapi kawajiban lianna deriving ti hukum, tapi teu leuwih panjang batan 5 taun.

Urang bisa ngolah Data Pribadi Anjeun keur kaperluan tambahan nu teu disebutkeun di dieu, tapi nu cocog sareng tujuan aslina keur nu data ieu dikumpulkeun. Jang ngalampahkeun ieu, urang bakal mastikeun yén:

  • link antara tujuan, kontéks jeung alam Data Pribadi téh cocog pikeun Processing salajengna;
  • nu Processing salajengna moal bakal ngarugikeun kapentingan anjeun sarta
  • pasti bakal safeguard luyu pikeun Processing.

Urang bakal nginpokeun Anjeun wae Processing salajengna jeung tujuan.

Anu sejenna tiasa ngakses Data Pribadi Anjeun

Urang ulah babagi Data Pribadi Anjeun kalawan strangers. Data pribadi ngeunaan anjeun aya dina sababaraha kasus disadiakeun pikeun mitra kami dipercanten guna boh ngadamel nyadiakeun layanan ka anjeun mungkin atawa ningkatkeun pangalaman customer Anjeun. Urang babagi data anjeun kalayan:

mitra ngolah kami:

  • Paypal keur bayaran. Anjeun informed salaku proses ieu lumangsung.

mitra program kami:

  • The NCS Amanah - pikeun program NCS wungkul.
  • EFL Amanah - pikeun program NCS wungkul.

Urang ukur bisa dipaké jeung mitra Processing anu bisa mastikeun tingkat nyukupan ku panangtayungan kana Data Pribadi Anjeun. Urang nyingkab Data Pribadi Anjeun ka pihak katilu atawa pajabat publik nalika kami keur jum'atan wajib pikeun ngalakukeunana. Urang bisa nyingkab Data Pribadi Anjeun ka pihak katilu lamun geus consented mun atawa lamun aya grounds légal séjén pikeun eta.

Kumaha urang ngamankeun data anjeun

Urang ngalakukeun pangalusna kami tetep Data Pribadi Anjeun aman. Urang ngagunakeun protokol aman pikeun komunikasi jeung data mindahkeun (kayaning HTTPS). Urang make anonymising na pseudonymising mana merenah. Urang ngawas sistem kami pikeun mungkin vulnerabilities sarta serangan.

Sanajan urang coba pangalusna kami kami teu bisa ngajamin kaamanan inpormasi. Najan kitu, urang janji béja otoritas cocog ngeunaan breaches data. Urang ogé bakal ngabéjaan lamun aya anceman keur hak anjeun atanapi kapentingan. Urang bakal ngalakukeun sagalana kami alesan bisa nyegah breaches kaamanan sarta pikeun mantuan otoritas kedah sagala breaches lumangsung.

Upami Anjeun gaduh hiji akun kalawan kami, catetan nu kudu tetep ngaran pamaké anjeun na sandi rusiah.

barudak

Urang ulah maksudna pikeun ngumpulkeun atawa knowingly ngumpulkeun informasi tina barudak di handapeun umur 14 via ramatloka urang. Salaku zakat nonoman, aya sarat pikeun ngumpulkeun informasi ngeunaan jalma ngora anu museurkeun, atawa attending program urang. Kolot nu ngahubungi ngeunaan data ieu nalika data parental geus disadiakeun.

Cookies sarta téknologi lianna kami nganggo

Urang make cookies jeung / atawa téknologi sarupa nganalisis kabiasaan customer, administer website, lagu gerakan pamaké ', sarta pikeun ngumpulkeun informasi ngeunaan pamaké. Hal ieu dilakukeun dina urutan ka pribados na ningkatkeun pangalaman Anjeun sareng urang.

A cookie mangrupakeun file téks leutik disimpen dina komputer Anjeun. Cookies nyimpen informasi anu digunakeun pikeun mantuan nyieun situs jalan. Ngan bisa ngakses cookies dijieun ku ramatloka urang. Anjeun tiasa ngadalikeun cookies anjeun di tingkat browser. Milih mareuman cookies bisa ngahalangan pamakéan Anjeun fungsi nu tangtu.

Urang make cookies pikeun tujuan di handap:

  • Diperlukeun cookies - cookies ieu téh diperlukeun pikeun anjeun bisa make sababaraha fitur penting dina ramatloka urang, saperti logging di cookies ieu teu ngumpulkeun informasi pribadi wae..
  • Fungsionalitas cookies - cookies ieu nyadiakeun fungsionalitas nu ngajadikeun ngagunakeun jasa kami leuwih merenah tur ngajadikeun nyadiakeun fitur langkung Pribadi mungkin. Contona, aranjeunna bisa apal ngaran jeung e-mail anjeun dina bentuk comment kitu anjeun teu kudu ngalebetkeun deui inpo ieu waktos salajengna nalika commenting.
  • cookies Analytics - cookies ieu dipaké pikeun lagu pamakéan sarta kinerja situs na jasa kami
  • Iklan cookies - cookies ieu dipaké pikeun nganteurkeun advertisements anu relevan ka anjeun jeung ka kapentingan anjeun. Sajaba ti éta, maranéhna téh dipaké pikeun ngawatesan jumlah kali nu katingali hiji iklan. Aranjeunna biasana ditempatkeun kana website ku jaringan iklan kalawan idin ka ramatloka operator urang. cookies ieu inget yen Anjeun geus dilongok ramatloka sarta informasi ieu babarengan jeung organisasi lianna kayaning advertisers. Mindeng targeting atanapi cookies iklan bakal numbu ka fungsionalitas loka disadiakeun ku organisasi lianna.

Anjeun bisa nyabut cookies diteundeun dina komputer via setélan panyungsi anjeun. Alternatipna, Anjeun bisa ngadalikeun sababaraha cookies pihak 3rd ku ngagunakeun platform enhancement privasi kayaning optout.aboutads.info or youronlinechoices.com. Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang cookies, mangga buka allaboutcookies.org.

Urang make Google Analytics mun ngukur lalulintas dina ramatloka urang. Google boga Sarat jeung Kaayaan Pamakéan sorangan nu bisa marios Ieuh. Lamun remen milih kaluar tina nyukcruk ku Google Analytics, nganjang ka Kaca milih-kaluar Google Analytics.

Inpormasi kontak

Otoritas Pengawas pikeun Data di Inggris - https://ico.org.uk - ICO - Kantor Émbaran Commision

Unsur Society - nelepon 0114 2999 214 ngabahas data.

Parobahan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu

Urang cagar bener sangkan robah nepi Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu.
modifikasi panungtungan dijieun 21 / 05 / 2018.

unsur Society