Ngarojong kami Gawé

Nyumbang, Fundraise, tantangan, Partnership & Bobotoh

nulungan

Ngadamel tutulung hiji-off nepi ka ngarojong gawé urang.

Ngadamel tutulung maké Virgin Duit Jokowi

Fundraise

Klik dina spanduk di handap pikeun nyetél kaca fundraising sorangan pikeun Unsur.

Fundraise keur urang ngagunakeun Virgin Duit Jokowi

Sakola na Paguron luhur

Rag na Mahasiswa Uni Society partnerships aya cara bener fun meunang aub kalawan gawé zakat. Volunteering na fundraising salaku murid ngadamel bédana badag dina waktos anu sareng jadi gedong CV anjeun!

Nelepon atanapi email Richard Ripley meunang aub dina partnership - 0114 2999 210 / richard.r@elementsociety.co.uk

UK tantangan

Gabung tim Unsur dina salah sahiji ékspédisi fundraising urang.

Tilu Puncak-puncak tangtangan - anu kiwari FULL tapi anjeun bisa nyumbang Ieuh.

Ngalanggan newsletter urang janten mimiti di garis nalika ngajalankeun tantangan urang salajengna



tantangan peuntas laut

Kami gawé bareng babaturan urang leuwih di Ékuador Eco Relawan on tantangan peuntas laut seru - rinci datang geura-giru.

ngarojong perusahaan

Sponsor robah akherat. Simkuring nampi di-jenis na sponsor finansial. rinci leuwih ti sponsor urang ayeuna datang geura-giru.

 

 

unsur Society