Sarat jeung Kaayaan

Ngagunakeun ramatloka kami

Mangga baca istilah jeung kaayaan ieu sacara saksama sakumaha maranéhna ngatur pamakéan Anjeun ngeunaan ramatloka ieu. pamakéan Anjeun loka ieu constitutes ditampa ti Sarat ieu sareng katangtuan, anu mawa pangaruh ti tanggal mangga buka heula anjeun ka loka. Mun Sarat jeung Kaayaan ieu teu ditarima di lengkep, mangga nungtungan pamakéan loka ieu langsung. Anjeun satuju ngagunakeun loka ieu ukur keur kaperluan halal, sarta di luhur yén henteu ngalanggar hak pihak katilu mana wae, atawa ngawatesan atanapi ngahambat pamakéan sarta enjoyment maranéhna loka ieu.

ramatloka ieu sareng informasi na anu disadiakeun dina mangrupa 'sakumaha geus' dasar kalayan aya HARANSI nanaon nu sama sekali, boh express atanapi tersirat. Mangpaat ramatloka ieu jeung informasi kana éta sagemblengna dina resiko dampal suku pamaké urang. Dina henteu acara baris Unsur Society moal nanggungjawaban kana sadaya kanggo sagala Karuksakan sama sekali timbul kaluar tina atawa nu patali jeung ramatloka ieu. ubar budi jeung ekslusif anjeun dissatisfaction kalawan ramatloka ieu jeung / atawa informasi ngandung is eureun maké situs na informasi anu.

Unsur Society henteu ngajamin yén fungsi dikandung dina situs ieu bakal uninterrupted atawa kasalahan bébas, Atawa nu defects bakal dilereskeun.

perlindungan virus, Hacking jeung nyinggung séjén

Urang nyieun unggal usaha pikeun pariksa jeung bahan uji pisan hambalan produksi, kumaha oge anjeun kudu nyandak precautions sorangan pikeun mastikeun yén prosés nu employ pikeun ngakses ramatloka ieu teu ngalaan anjeun résiko virus, kode komputer jahat atanapi bentuk sejen dina gangguan anu bisa ngaruksak sistem komputer sorangan.

Simkuring teu tiasa nampi tanggungjawab wae kanggo sagala rugi, gangguan atawa ruksakna data anjeun atawa sistem komputer nu bisa lumangsung whilst maké bahan nu diturunkeun ti website.You teu kedah nyalahgunakeun situs urang ku knowingly ngawanohkeun virus, Trojans, cacing, bom logika atanapi bahan lianna nu jahat atawa technologically ngabahayakeun. Anjeun teu kedah nyobian mangtaun aksés diidinan pikeun situs urang, nu server on mana situs urang disimpen atawa server, komputer atawa database dihubungkeun jeung situs urang. Anjeun teu kedah narajang situs urang via serangan panolakan-of-jasa atawa disebarkeun serangan panolakan-of-layanan.

Ku breaching rezeki ieu, anjeun bakal bunuh a ngalanggar kriminal dina Komputer nyalahgunakeun Act 1990. Urang baris ngalaporkeun sagala breach sapertos ka otoritas penegak hukum relevan sarta kami bakal ko-beroperasi kalawan otoritas eta ku disclosing idéntitas anjeun ka aranjeunna.

Émbaran ngeunaan anjeun

Simkuring moal lulus rinci anjeun nyadiakeun keur urang dina keur saha lian ti eta dieusian dina kawijakan privasi urang.

Akurasi informasi

Whilst sagala usaha lumrah geus dilakukeun pikeun mastikeun katepatan tina eusi, teu tanggung jawab bisa dicokot pikeun sagala kasalahan atawa omission.

Bantahan

Bari urang sangkan unggal usaha tetep dina ramatloka Unsur Society up to date, urang ulah nyadiakeun sagala jaminan, kaayaan atawa HARANSI sakumaha ka akurasi informasi dina loka. Simkuring teu nampa liability pikeun leungitna atawa ruksakna ditanggung ku pamaké ti ramatloka, naha langsung, teu langsung atawa consequential, naha disababkeun ku tort, breach tina kontrak atawa lamun heunteu.

Ieu ngawengku leungitna: panghasilan atawa sharing, bisnis, kauntungan atawa kontrak, tabungan diantisipasi, data, goodwill, harta tangible atanapi manajemén wasted atanapi waktos kantor di sambungan kalawan loka urang atanapi di sambungan kalawan pamakéan éta, henteu mampuh ngagunakeun, atawa hasil tina pamakéan loka urang, situs web numbu ka dinya jeung bahan mana wae dipasang dina eta. kaayaan ieu teu wajib nyegah klaim pikeun leungitna atawa ruksakna sipat tangible Anjeun atawa klaim séjén pikeun leungitna finansial langsung nu henteu digubris ku salah sahiji kategori diatur kaluar luhur.

Ieu teu mangaruhan liability kami pikeun maot atawa tatu pribadi timbul ti lalawora urang, atawa liability kami pikeun misrepresentation curang atawa misrepresentation sakumaha ka masalah dasar, atawa naon baé liability séjén anu teu bisa kaasup atanapi dugi handapeun hukum lumaku.

Tumbu kaluar

Urang ngabagéakeun jeung ajak jaba séjén pikeun tumbu ka émbaran nu hosted dina kaca ieu, sarta anjeun teu kudu menta ijin ka ieu numbu ka elementsociety.co.uk

Najan kitu, urang ulah masihan anjeun idin pikeun nunjukkeun yén situs anjeun pakait sareng, atawa endorsed ku Unsur Society.

Unsur Society teu nampa liability wae di luhur eusi situs ieu pihak katilu. Ayana tumbu ieu henteu mangrupakeun hiji dukungan ti situs web, atawa pamadegan anu ditepikeun di aranjeunna. linking anjeun ka situs ieu mangrupakeun sagemblengna dina resiko sorangan.

Révisi pikeun istilah ieu

Unsur Society bisa ningali balik Sarat jeung Kaayaan ieu iraha wae, jeung anjeun satuju périodik marios aranjeunna. Kedah mangsa harita jadi unacceptable ka anjeun, Anjeun satuju ngeureunkeun ngakses situs ieu langsung.

Copyright, dagang jeung intelektual hak

Taya bagian tina ramatloka ieu, kaasup informasi, Gambar, logos, foto, jeung penampilan sakabéh loka éta, bisa disalin, republished, siaran atawa dihasilkeun di formulir naon sama sekali tanpa idin ditulis saméméh tina Panyekel hak cipta iwal pribadi sorangan, atawa pamakéan non-komérsial.

jurisdictions

Ieu Sarat jeung Kaayaan bakal diatur ku hukum Inggris jeung Wales. Pangadilan di Inggris jeung Wales kudu yurisdiksi di hormat tina sagala sengketa nu bisa hudang.

Lamun salah sahiji Sarat jeung Kaayaan ieu bakal ditangtukeun janten haram, sah atawa lamun heunteu unenforceable ku alesan tina sagala kaayaan atanapi nagara nu Sarat ieu dimaksudkeun pikeun jadi éféktif, lajeng ka extent jeung dina anu Istilah éta téh haram, sah atanapi unenforceable , éta bakal severed na dihapus tina Sarat ieu jeung Sarat sésana bakal salamet, tetep dina gaya lengkep sareng pangaruh jeung neruskeun jadi beungkeut na enforceable.

unsur Society