Amal nonoman di Sheffield

Unsur Society henteu ieu ngan zakat nonoman operasi di wewengkon Sheffield.

Peta di handap ieu dirakit maké angka sumberdaya online. Ieu di antarana:

Komisi zakat
Diréktori Sheffield
alt diréktori -sheff
Total Diréktori Amal Jokowi
silih tukeur

organisasi kaagamaan teu kaasup dina daptar, iwal aranjeunna mucunghul mun boga fokus badag dina grup nonoman jeung kagiatan, kayaning Forge Sheffield.

Klik ikonmun muka daptar amal.

Klik nami zakat pikeun muka pedaran pondok.

unsur Society
Perusahaan Panaséhat Network
Sheffield Futures
Enactus
perusahaan Young
Ideasinc
Aspire Komunitas perusahaan Sheffield Ltd
Yayasan Karya saarah
YASY (Pemuda Association Selatan Yorkshire)
Sheffield Sabun Co
harepan
Project Sheffield Young Carers
Peta Perumahan & Rojongan Ltd
Aman @ panungtungan
target Perumahan
Bundaran
Nightstop Selatan Yorkshire
Project Anyar beginnings pangungsian
Rotherham Foodbank
The Real junk Food Project Sheffield
mantuan Sheffield
mantuan Rotherham
Buka Dapur Sosial Club
Ngabantu Child a Boga Chance a
AFC Dronfield Junior Football Club
Program Sheffield Rebo Football Club Komunitas
yakin Footing
Crookstone Adventure Amanah
The Di antarana Yayasan
aktivitas Sheffield
zest Center
393 Club
Hallam Komunitas sarta Asosiasi Pemuda
Sheffield Pemuda sirkus Greentop sirkus
Broomhall Center
Adventures Dupi Us Ltd
Forge Pemuda
Connection Atikan Komunitas
Lai Yin pakaitna
Nonoman Service Kaadilan
The Arbourthorne Center
CRESST Konflik Atikan Resolusi
Diajar Pikeun Kahirupan perusahaan
Hiji Sheffield Loba budaya
Monyét Park Komunitas Minat Company
The lantern Teater
Jalur acak Performance Company
Sheffield Musik Akademi
Kota Sheffield Pemuda orchestra (CSYO)
Growtheatre Teater Pemuda
Kutamba Sakola Seni Performance
Tim Sakola buzz
Hallam Art Grup
Buka pikiran Teater Company
Pihak Pikeun The Jalma
Gerak Lingkungan Sheffield
kaayaan luber
dadasar Sheffield
Sheffield Konservasi sukarelawan
Paces Kampus
Jalur acak Performance Company
Society Sheffield Tuna Rungu Anak
Wizz Kids
Sheffield Mind
katuhu dieu
aktivitas Sheffield
Méntal Aksi Kaséhatan Grup Sheffield MHAGS
Sheffield Young Advisors
Vibe
unsur Society